NAJGORI nastupi na Dori 2021! *EUROSONG na aparatima*

Datum objavljivanja: 15. Vel 2021.
👇 OTVORI ZA VIŠE INFORMACIJA 👇

Komentiramo Doru 2020! Tko će na Eurosong?
👉🏻 hrdown.info/block/video/pq2ufLKpfpuRo8k&ab_channel=Svenky
ALBINA I LUCIANO IDU NA EUROSONG! *reakcija na nastup* 😱 | Svenky
👉🏻 hrdown.info/block/video/sYGwsLeJcpixmcU&ab_channel=JoomBoos
Ivana Maglu možeš pratiti:
TikTok www.tiktok.com/@ivanmagla?lang=en
HRdown hrdown.info/least/tgjqM0hZkJIP0TVGMJfM1A
☆ Pretplati se na kanal i uključi zvonce kako bi bio obaviješten o svakome videu! ☆
Također možeš me pratiti i na:
👉🏻 Instagram: svenkranzelic
👉🏻 TikTok: vm.tiktok.com/DXBKYo/
👉🏻 Facebook: web. kranzelicsven/
E-mail za poslovne ponude:
👉🏻 svenkranzelic1@gmail.com
Također, možeš me pratiti i na Joomboos YT kanalu!
👉🏻 hrdown.info/least/x0mr1alzkR_oX7oHf77BHw
Za moje lice se brine Beauty & Health centar Alpha et Omega
👉🏻 alpha.et.omega
Za moju frizuricu se brine frizerski salon "Tara"
👉🏻 frizerski_studio_tara
Nemoj dopustiti da te okolina definira. Budi svoj i budi ponosan/ponosna na sebe! 💪🏻
Svenky. 😃
#svenky #eurosong #esc

Komentari

  • Pišite mi svoje komentare na nastupe! 🥰

    • @danilo radovanović ej i to zvuci kao dobar video.😎👍

    • Možeš izbaciti nešto za bubu pošto ga uhapsili zbog pucnjave i ranjen je

    • @marko nanic babic ko si ti da samo tako vrijeđas koga stignes?

    • Bernarda je slijepa

    • Mogu li dobit srce

  • Svi su sranje

  • Albina je zasluženo pobijedila..... BERNARDA, užas, vrištanje u mikrofon, nastup fulan, nema veze sa pjesmom.... OREŠKOVIĆKA blago rečeno UŽAS🤦🏼‍♂️ RUDAN treba promjenu frizure pod hitno🤣, pjesma dosadna za Eurosong.... MIA bzvz pjesma.... NINA dosadna, haljina da te Bog sačuva🤣, scenski nastup 🤦🏼‍♂️, a o njenoj neprofesionalnosti nećemo ni pričati, pojeo ju je ego..... BRIGIDAH ili kako god već, bolja i zanimljivija od već navedenih u ovom komentaru koji nisu pobijedili,ofc..... Ove ostale nije vrijedno ni spominjati....

  • Bernarda je slijepa.

  • inace prva zena je slijepa

    • ❤️

    • Msm ne kazem nista protiv sam kazem zato nosi naocale

  • 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • Pratim te već 11 mjeseci pa može li video o teodori dzehverovic

  • Dobro komentiranje! svidja mi se kako ste u trendu i znate dobro sta prolazi sta ne!

  • moze o liltay pls

  • Ella Orešković je kraljica :)

  • Nova pjesma od 69 je izasla Svenky

  • 6six 9nine je objaviju novu pjesmu ZAZA

  • Slazem se s vama. Bojan mi je imao prije super pjesme, obozavala sam ga. Miji fali neka dobra pjesma da istakne njezin talent. Ela je imala prelijepu pjesmu. Najboljna na Eurosongu. Meni su vokalno bili najbolji Bernarda, Filip Rudan, Toma i Nina. Svakako zelim da nas Rudan predstavlja i Miji fali ta neka Eurosong pjesma da bi se istakla. Albina je bila jedina koja je zasluzeno pobijedila. Nini je falio scenski nastup,nije pasao onaj ples na sipki, al pjesma joj je TOP

  • ne budi lenj snimi video!!!

  • Svenky rqdi video na onu zenu sto je umrla zato sto je prizvala demone ja mislim

  • Svenki imama ti nesto reci vojge i breskvica se prate na tik tok pa mozda nisu raskinuli i moze srce

  • 6:00 kad je počela pjevat oačka mi se sakrika ispod stola ,a kad se ova počela spuštat sa stropa ja sam plakao 9:01

  • 9:01 ova kad se počela spušta meni su se tresle ruke, a

  • Svenky snimi o Ukizmu ('' nova nepriznata vera'')

  • Vi komentirate druge i pogotovo BRIGITU vuco a ni ne znate koliko je teško dospjeti na doru znači prijavilo ih je se 400 a od tih četristo samo 14 ih je bilo odabrano a brigitina pjesma je super i super je pjevala a vi da se prijavite na doru nikada nebi dospjeli s takvim stavom ljudi su se potrudili što se tiče ele orešković bila je pod tremom a nije bila ljuta što se tiče mie negovetić nije kopirala arianu nego ima ogroman talent a samo sa 16 godina a vi tu komentirate kao da ste glavni žiri i da ste profesionalci u pjevanju ovo nije hate komentar ja te volim gledati svenky i drag si mi ali me ovo jednostavno iživciralo jer govorite kako se ljudi trebaju ponašati na sceni molim vas prestanite s tim oholim ponašanjem

  • Bernarda je slijepa nazalost zato nosi naočale

  • Ja se zovem Dora

  • Meni najbolji CAMBI sa pjesmom zaljubljen

    • Ta pjesma je za proslo stoljece i nista ne bismo s njim postigli!

  • Ne vjerujem da cemo pobijediti al cemo barem uci u finale

  • Svenky baš sam tražila na tiktoku Millie Bobby Brown,ali ju ne mogu baći i zašto je izbrisala sve videe i izgubila sve pratitelje?Možeš pla snimit videou u vezi toga pls

  • Otkri tajne od 6ix9ineove nove pjesme plsss

  • Nova pesma 6x9in

  • 6ix9ine izbacio novu pjesmu plzzz snimi video o tome

  • Mozes li snimiti klip o robertu patinsonnu glumio je u sumrak sagi 2008 i sad je betmen u 2021 il snimite nesta o sumrak sagi zato jer je top

  • Svenky izašla je nova pjesma od sixnine snimi video o tome

  • Najbolji su bili : Nina Kraljić Toma I Bernarda

  • 6ix9ine je izbacio novu pjesmu pls izbaci nes u vezi tog pls

  • To nije Senidah ova šta pjeva ju oponaša...

  • Svenky napravi video o Lana Del Rey sada svi imaju njezinu sliku za profilnu na tik toku ona sebe naziva da je Bog i pali biblije

  • 2:54 mislila sam da nosi stolicu na leđima

  • Ivan Magla

  • Jeste vi zajedno?

  • I sad ti meni reci da oni nisu braća

  • Svenky možeš da otkrijes Sta je značenje tetovaže od UKI Q NA RUCI

  • ✨oblekla✨

  • slazem se skroz za svim, top reakcije hahahha gotiva ste

  • Jedan ne može reć L ili R, drugi šuška i frflja.... Neki logoped bi od ove dvojice mogao dić kat na kući

  • Svenky moze video o raskidu ondreaz i njegove devojke?

  • Super video😁

  • Ja sam pre mislila da ste vas dvoje jedno te ista osoba.Omg👀

  • albina buduca zvijezda❤ i najbolja.

  • svenky ako nisi znao bernarda je sljepa, samo info no hate

  • Stavi sve izvođađe i ocjeni ih plssss

  • Može part 2

  • e ssvenki u tik tok pjesmi je bio lucijano

  • Gdje je reakcija na Vesnu Isusarović??

  • Ivan izgleda IDENTIČNO kao Walter junior iz breaking bad

  • Reagiraj na film after we fell tj na teaser filma after we fell (poslije svega pad) možeš li molim te?

  • Usi su mi prokrvavile od njenog pevanja

  • Ma Albina najjača. Favorit od početka.

  • Bernarda je slijepa pa zato nosi naočale pametni

    • I zbog toga joj ne smijem pohvalit outfit i naočale? Baš me zanima što bi ti Bernarda odgovorila na ovaj tvoj komentar! :)

  • Evo 👍i pretplata 💞

  • Brigita od moje sis old friend srecom😅

  • Ako je tko za eurosong onda je Brigita Vuco jer realno jedina razlicita bi bila, a ne ovi svi isti

  • Sve je ok

  • Meni je senidah naj bolja

  • Lik ima 20 godina i pole dance mu je striptiz. Pa BTJ. Da ti pamet stane sto jos neces vidjet.. i cut... Btw. Stranci nahvalili sve koji su pjevali na hrvatskom, ovi 'reaktori' bar, a popljuvali sve ove inglis zenskice i decke. Albina je simpa. Karizmaticna. Vjerojatno ce uci u finale. Negdje u sredini zavrsiti. A pobjedu moze zahvaliti Lucianu. Najbolji potez je bio sto je njega uzela za plesaca. Al ipak Devin je tu glavni karizmatik medju njima.

    • @Shine TV 🤣🤣🤣🤣

    • @Heroina sekiracije pole dance. Haha nisam skuzio uopce. Hvala. Ispravio. Embarrasing 😂🙄

    • Kakav je to pool dance? Nesto s bazenom? Ne kuzim...

    • @Svenky da. Baba neka ...ali netko tko je kakti ufuran u nesto kreativno i mingla.medju ekipom kreativaca....ne bas...kuzim da nije mislio nista lose..al da mu je to bila prva asocijacija? Wtf. Anyway..slatki ste . Lp

    • Većina osoba pool dance asocira na striptiz, tako se je i Ivan slučajno krivo izrazio. Nije mislio s tim ništa loše nego da jednostavno nije shvatio poruku toga. Nastupe nismo popljuvali, već smo rekli naše mišljenje o njima. Dapače za većinu izvođača smo dali pohvale! Žao mi je ako ste drugačije shvatili kritiku na nastupe.

  • Bibi Andy x Dennis Domian x Ivan Magla x Svenky = Mnogo jaka ekipa 😅😅😂

  • Legenda si super su ti videi

  • čak su vam i neki komentari ok...ali da ste iritantni,iritantni ste nevjerovatno!! pun k...c vaših komentara moglo bi se i na vas primijeniti....tako da bolje da šutite,modni mačci!! 🤮🤮

  • A sto hrvati pjevaju engleske pjesme ne kapiram zar ne bi trebali predstavljati svoju drzavu?

    • @Piggy Map Maker Ali I'ma ljudi koji ne znaju da pjevaju na engleskom a amerikanci hoce da pevamo na njohovom jeziku jer ne razumeju nas sto mi je glupo jer danas postoje prevodioci

    • Nigdje ne pise da svaka drzava treba pjevati na svojem jeziku!

  • 1:06 pukle mi usi

    • Jadan ti, nisi ni svjestan da je to nesto najbolje sto si ikad cula!

  • ♥️

  • Svenky eee jel znaš da je Bernarda sljepa

  • Tjt dragi Svenky najbolji duo definitivno ti i Ivan Magla kralj,pozz za Ivana Maglu cara,najjači ste,po meni je najbolja bila Albina,Albina rasturila,Mia Negovetić neloša ali moglo je naravmo puno bolje jbg desi se i najboljima,Nina Kraljić ok malo spustit ego i bit će bolje inače odlična pivačica, jedva čekan idući video,pozz vas vaš najveći fan iz Splita!! 😀😉🔥👊💪💣👑🎤🎙❤👏

  • Kao u jednom videu pohvalis albinu a u ovom hejtas XD

  • Bernarda je slijepa

  • Hahaha savršen par drago mi je da je Luciano plesao na EUROVIZIJI🙂💞💖

  • istraži o snoop doggu

  • Mia- prijateljica i ja smo komentirale kako fali pjevača i oni su iskočili na scenu tu sam se najviše iznenadila Brigita- outfit mi je bio kriminal Nina- nepotrebna reakcija nakon drugog mjesta Bernanda- premoćan vokal Ella- najava njenog nastupa mi je bila bezobrazna i nepotrebna Bojan- upornost se ponekad ne isplati Sandi- one ženske su cringe ToMa- na početku me nastup podsjetio na nastup Švedskog predstavnika Dance You Off Betta- outfit mi nije najbolje sjeo Eric- voljela bih da je bilo više toga na pozornici Albina- drago mi je što konačno šaljemo nešto moderno na Eurosong i nadam se da ćemo bit u prvih 10 u finalu

  • Ova prva koju ste pogledali je sljepa

  • Bernarda je slijepa zato nosi naočale

  • 3:52 negevetć😂

  • Tko nezna, Bernarda je slijepa zato sam htio da pobjedi💔

  • Ja se zovem Dora od moje bake njena polu sestra ima unuku i to je ta Elka Orešković i da to je njen prvi nastup i ja glasan za nju

  • Ti neznas tko je Cool procitaj prvu rijec.

  • A di je Cambi i pjesma zaljubljen i Tony cetinski🤔🤔

    • @Piggy Map Maker mala šuti neznas sta je pravo pivanje zato ćuti bre

    • Oni nisu vrijedni reagiranja!

  • Nemoj vise Magle majke ti zovni bilo koga drugog pls.Najjaci si Svenky🥰

  • Ja mogu mnogo toga saznati od tebe i volim tvoje videe

  • Jeste ti i Ivan zajedno no hate?

  • Može parz2 na ostale nastupe ? Super ste❤❤💖🙈

  • Može part 2 gdje komentirate ostale izvođače

  • Bojan je super ali ova njegova😳

  • Svenky jel ce bit reakcija ako 6ix9ine izbaci pjesmu

  • Mozes nekad nekoj o imagine dragonsima

  • Da se nitko ne uvrjedi,ali Vesna Pisarović je sve njih pomela i dala lekciju svima njima, od koreografije,odjece,do pjevanja,bila je svjetla tocka Dore 2021!! ✨

    • Slažem se! Vesna je bila odlična! :)

  • Ja sam mami bila rekla ovo ti je senidah kad sam ju vidjela 😅

  • Mislim da ce Albina uci u finale, ali isto tako da u finalu ce biti u donjem dijelu ljestvica, no ipak ne mozemo jos suditi pjesmama jer je tek 6 drzava izbacilo pjesmu za euroviziju

  • 3:48 hahahah

  • deriPe 💖

  • Jeste li primjetili da se lucijan nalazi u pobjedničkoj koreografiji

  • Svenky ako nisi skužio Bernarda je slijepa pa je zato imala crne velike naoćale.❤❤

  • Hrvatska izgubi svoj jezik, ako je "NACIONALNO TAKMICENJE" neka onda bude na maternjem jeziku pokupili ste sve od Engleza nemate nista vise svoje zalosno .

    • @Valentina Xx Ma ne moj komentar nema veze sa nacionalstoti , ja sam podrzao Hrvstsku predstavnicu i mislim da je ovo najbolja pjesma do sada sto saljete samo sam prokomentrarisao za Nacionalni festival da je zalosno sto pjevaci pjevaju ma Engleskom a ne Hrvatskom jeziku

    • Srb nam se javio

  • Bernarda je slijepa

  • ToMa??