Rikthehen në studio dhe përballen Melisa me Sindin - Përputhen, 01 Dhjetor 2020

Datum objavljivanja: 1. Pro 2020.
Autore: Olsa Muhameti
Moderatore: Bora Zemani
Opinionist: Arjan Konomi
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/
Subscribe to "Top Channel" on HRdown Channel for NEWS and TV
Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
#Perputhen#TopChannel

Komentari

 • Mevlani asht baba atu 😂

 • Sindi

 • Pse pom doket mu qe Ana2 ka dal me Locon veq per tattoo ? 🤨🤨

 • Jeni me te miret perputhen it's love

 • ♥️

 • Bravo sindi e ke gjete per Melisen

 • 6777uuyuuuuuuuu7uuu776677777767

 • Sindi eshte me mira nder te gjitha

 • Bravo andi

 • Andi 1 je

 • kjo ana her e mbron melisen her sindin 👿🤪

 • E vergjer asht nderim

 • Futjani me shpull sindis sa fillon me fol dikush hidhet si pordha na mori vesht

 • e cka te keqe per me qen ne one night stand ?? pfff un jam pro melises :)

 • ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️💙💙💙💙💙💙💙💙💋💋💋💋💋💋💋💋❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😂😂😂😂😂😂😂😂

 • Keke jrur Nfjr jrur jkfjf jrur jtut jrur jrur jry jry jrur jrur jtut jtu jtu jry

 • ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋💋💋💋😍😍😍😍😍😍😍😍🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏👼👼👼👼👼👼👼👼💐💐💐💐💐💐💐💐😘😘😘😘😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋💋💋💋

 • Kehf n ty Jr n r Jr jrjt nrjr kehf jrur k th yt htyt jrjt jrjt jrjt n r Jr n r Jr jry jryr nrjr htyt htyt htyt hty ngjr jrjt jrjt jrjt jrjt hty htyt htyt h th yt htyt jrjt jrur h th yt htyt htyt jruy h th yt jrjt jrjt h th yt h th yt h th yt jrjt jry htyt n er Jr jtut h th yt

 • Kehf jrjt jrjt nrnr jrjt jrjt jrjt n r Jr nrj ❤️❤️❤️💋

 • ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋💋💋💋❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋💋💋💋👰👰👰👰👰👰👰👰👼👼👼👼👼👼👼👼🤶🤶🤶🤶🤶🤶🤶🤶👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄😍😍😍😍😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

 • Jrjr Jrjr Jrjr h er jnrh u r Jr jrur ht r htyt htyt htyt htyt htyt htyt htyt htyt h th yt htyt jrjt jrur hryt h er ur jtjy r htyt htyt htyt ht r htyt h th yt htyt htyt h er hryt htyt ht htyt htyt jrjt jrur jtut hryt htyt htyt h er yt h th yt ht r htyt htyt htyt htyt htyt htyt htyt hty htyt h er yt htyt htyt ht htyt htyt htyt htyt htyt hty h er yt htyt htyt htyt h th yt h k2k 2 h th yt h er jjr h er he htyt htyt ht jtjy r h er yt htyt hthf h th Jr h er yt h th he jry jrur h th NH r htyt htyt htyt h th yt h th yt htyt jrur h th yt h th yt h th yt jtjtur h th yt h th yt htyt h th nf h er yt hty jryry h th yt htyt h th yt

 • ❤️❤️❤️❤️❤️❤️💋💋🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍😍🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕💝💝💝💝💝💝💝💝🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️👰👰👰👰👰👰👰👰🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

 • Jrur hryt h er ur hryt h er yt h er yt htyt h er yt hty h er ur hryt htyt hty htyt htyt htyt htyt h er yt htyt h tut hty h er yt htyt h er yt htyt h er yt h er ur h er ur jrur jrur hryt u r ur hryt h er yt hty h er yt htyt h er yt h er ur h er yt hty htyt htyt htyt htyt htyt htyt

 • Jrur hryt htyt ❤️💋😍🥰

 • U r ur jtutut ❤️💋

 • Kjo Sindi spaska tru fare! Spaska femer me idjote se kjo!

 • Si e kini atje ne emisjon ate sindin kale ajo te ben me gjendrave tiroide

 • Mevlan mir e ke sindin me duket se shkoni shum

 • Bravo Andi cdo gje e ben pa lidhje

 • Poooo sa injorante qe eshte kjo Sindi mo njerez nuk di car flet shushunje

 • Jrjr htyt htyt htyt ❤️❤️💋😍🥰

 • Jrjt h th yt htyt ❤️❤️💋🥰😍

 • Jrjr jrjt jtut jtut ❤️❤️💋🥰😍

 • Jrjr htyt htyt një ❤️❤️😍🥰💋

 • Jrjr htyt htyt htytr ❤️❤️💋🥰😍

 • Jrur jtut jtut htut ❤️❤️💋🥰😍

 • Jrur hryt htyt htyt ❤️❤️💋

 • Jrur jtut jtut jtut h er ❤️❤️😍🥰

 • Jrjr jrjt jtut jtut htut ❤️❤️😍

 • Jrur jtut jtut jtut jtut ❤️❤️🥰

 • Jrur jtut jrur jry uryt ❤️❤️😍🥰

 • Jrur jtut jtut jtut ury ❤️❤️🥰😍

 • Jtut h er yt h er yt ❤️❤️

 • Hajde ren hajde e virgjer

 • I agree with Arjan!

 • Why should Cindy say sorry so shoukd Melisa ?!??

 • andi + tea ❤🖤

 • ka filluar bora te ngrej zerin si zysha kimis 😂

 • O zot qikjo sindi katstrof skoka qudi qe ske pas lidhje po kush kish duru ty pash zote,koke tipe bajate edhe ma e zez si krejt je niher u shfaqe si melaqe po valla katil koke

 • Melisa esht me e mir sidi duhet te kerkoj falje melises

 • Ti prezantuse shum e mir je ,tkisha perputh i her po shum pidhropshe ata tbojn me mor rrogen nfund tmujit kurse ti i ngre zonin,mir per femrat po edhe meshkujt shum merhuma apapapa

 • Per mua eshte gabim nuk ofendohe ashtu sindi sindi kure te prishesh virgjerin une do vete te kater topat ne vlor do ngre flamurin per Ty babale ik sindi mère me frena dore zemra

 • Mevlani esht mje legjend...ka humor shum....respekt per mevlanin🤣👍

 • Bravo Andi ke te drejt je djal njësh respekt 👍👍

 • Bravo sindi ishalla ne nje lidhje zirjoze ❤️❤️

 • Duartrokitja e Melisës tregon që ajo ofendoi e para.

 • Une mendoj si Sindi!

 • Pe ky Arbri qa bon ktu ala hahah

 • Ca jan kto zanakse

 • Hiqet tapa Ana : 38:50

 • Kqyrni pitbullat😂😂

 • Kjo sindi sa arrogante po behet sdi as me dhen nje shpjegim

 • Ana 2😫😨🤮🤢🤮

 • Sindi dhe mevlani duhen

 • Po moj Sindi nqs nuk je krenare te jesh e virgjer pse ke treguar dhe pse te vjen Turp..... Per mua nje vajze e virgjer duhet te jete krenare ne ditet e sotit. Nuk te kuptoj Sindi.........

 • Shkune se melsiaeritin respekt jo si sindi qe i qedroj dudime pran qe me siguri sdo ket pa femr me sy na njher ne jet 😂😂😂😂😂

 • Dudume i bushure me mute esht 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🐷🐷🐷🐷

 • Shqiptaret brekegrisur kopje e kultures amerikane e dhene me force nga Zionistet e amerikes

 • Shih si bëjnë të gjithë si të zgjuar e profesorë.!!! Vari k,,,, n këtyre, vari programit e vari k,,,, top channel me këto traplliqe. Humbas kohën me njerëz që nuk kanë asnjë merite e nuk kane bërë asnjë gjë për shoqërinë që të jenë të famshëm👃👃👃👃

 • Keta femrat base met lodhe trunin base mevlan i ka nerva

 • Zyshe Bora,la nam duke bertitur,nam

 • Bravo Sindi.....

 • hahahahahah Mevlan..me bere te qesh me ket qe i lidhe karriget dreq.

 • 100 milion klikime thon arkat . shqipria me 3 milion banor

 • mir e ka ky me vetull te prere se sja di emrin shum mir e ka then

 • Bravo ana1.je shum e sakt me fialet qe shpre..bravo.

 • Reklame ne youtube... Reklame ne tv .....reklame gjate transmetimit .....cudi si nuk u vejn dhe konkurenteve emra produktesh 🧻🍬🍺🍯🍫🍰🥤🥫🍮🧴

 • 38:50

 • Si fol kjo ana sikur e ka mren

 • Sindi mos e ke mereak këtë pjesë se këta me mentalitetin e dobët që e kan mendojnë që një femer e virgjër është femer që sdin të veprojë në marrëdhënie me meshkujt “budalla” po veç vazhdo ndoshta aty je vetem por publikun e ke për vete 💕💕

 • Seriozisht e ka kjo Ana?

 • Sindi ka te drrejt 👏

 • Si studente e mjeksis nuk besoj se sindi është e virgjer, dhe drejtuesit e keti emisioni jan total me 0 arsimim S'është Aspak e rendsishme paraja

 • Vajzat e vergjera nuk jan sikur ti sindi shko mso pastaj eja Që je per debat mbi virgjerin dhe ndershmerin kontakto psikologun më të afert besoj që do hysh të flasesh

 • Kush eshy me sindin ktu?🤚

 • Po ik qihu shkerdhehu bej "sheks"

 • Njeriu nuk duhet te ofendohet nga asnje fjal e dikuj qe nuk te njef

 • 😲

 • Ky marisi m acaron nervit pzzz

 • Sa idiote esht kjo e virgjer po ik o debile o zot

 • Te gjithe vajzat jan kunder Sindit per arsye se qe te gjitha keto vajza bejn seks pa ndal dhe kur Sindi thot une jam virgjer keto goca ndihen si te dalluara dhe ashtu jane Bitcha qe bejn seks me qdo njeri

 • Sindi mose leja te bajen ato teri piste si veten largohu sa ma pare.

 • Cunat jane gallate

 • Gjithcka vec show ketu . Sot shahen e neser bejn sikur mbrojn njeri-tjetrin

 • Ama sindi e ofendoi rende

 • 1 milion per 1 dit

 • Melisa foli ne baze te fjale qe tha mevlani

 • Mbeshteteni Melissen ,se osht lodh tu pi kafe,ka nevoj per mbeshtetje.gjynah e shkreta ju ka shpetuar "skifterave" Lacian nga kthetrat

 • O zot kjo sindi vetem ne koken e vet

 • Dhimbje koke jan bobo